Viljan.

Kanske är det sant att hoppet är det sista som lämnar människan. Kanske är det därför man fortsätter klamra sig fast och vägra ge upp. Kanske är det därför man inbillar sig själv att det inte är så farligt, du överdriver bara. Kanske är det därför man ser förbi och låtsas att det inte gjorde ont. För man hoppas. Hoppas på att det ska komma en vändning och bli bra igen och det kommer bli som förut. Vilket jävla som är jag trött på att hoppas. Tro att jag ska kunna göra någon skillnad och försöka boosta mig själv till att jag duger. Så jävla trött på att känna mig otillräcklig hela.jävla.tiden. Den vidriga jävla känslan som serverar sig själv till frukost varje morgon jag vaknar. Vart jag än går, säger eller gör så hänger den över mig som ett jävla moln. Hela tiden talar den om för mig att jag helt enkelt bara inte räcker till. Jag är INTE_TILLRÄCKLIG. För någon. Och framför allt inte för den jag vill vara mest tillräcklig för. 
Man kan tycka att man ger allt och försöker och vänder ut och in och upp och ner på sig själv för att anpassa och försöka få det att funka, men sen kommer det tillbaks med en käftsmäll och jag undrar om jag är dum i huvudet och bara inbillar mig att jag gör allt jag tror att jag gör eller om det bara är jag som ser det?

Om hoppet nu är det sista som lämnar den här jävla kroppen så tog det just sitt pick och pack och drog. Adjö. 

Midsommar
Min älskade grabbhalva
00:53

Hej!!!!

Ligger i sängen och tittar på mina fina killar som sover båda två. Den ena helt slut efter jobb och golf och den andra helt slut efter massa lek med Tindra. Fotboll på tvn och jag borde egentligen sova också. Upp 05.30 när Joel kliver upp och ut med Misha och sedan ge honom frukost innan vi två kryper ner i sängen och somnar om. Misha är förresten vårat nya tillfälliga tillskott, en yorkievalp på 14 veckor som ska bo hos oss ett tag. Så otroligt fin och han har verkligen tagit både mig och Joel med storm! 

I morgon ska jag på ett morgonmöte och sedan ska jag nog försöka ta tag i att styra upp garderoben med det nya stativet som kom idag. Denna gång va alla delar med tack och lov. Nu är det sovdags, puss och kramBebis
Du du du, bara du.
Min fina har tagit studenten!!!
Frrrrresh
Justja!!!!

Vi beställde hem trådbacksstativ för någon vecka sen för den nya garderoben vi har köpt och idag hade paketet kommit till Statoil. Jag hade väntat så länge och var sjukt taggad på att äntligen få plats med alla kläder och få lite ordning nu inför sommaren. Men nä. För det första så var paketet typ uppskuret lr upprivet och det fanns ingen följesedel i och själva stativet var inte ens med, utan bara 6 backar. Och jag har fan inte betalat 600 spänn + 200 jävla kronor i frakt för att inte ens få en komplett beställning. Ringde deras kundservice och dom bad mig återkomma i morgon mellan 8-18. Kommer inte vara en trevlig kund. Blev så jävla skitsur så det finns inte. Så. Nu vet ni det också. 

Påfyllning
You've got time

Babe fick en timmes helkroppsmassage i spontan present av mig förra veckan(överraskningen) och gissa om han blev glad! Kände sig som en ny människa efteråt sa han, så det var lyckat. Det finns inget bättre för mig än att kunna få göra honom glad med något extra då och då. Finaste. 
Nog om det, kan som vanligt inte sova och har precis plöjt igenom dom sista avsnitten av Orange is the new black och nu börjar väntandet av nästa säsong. Hatar att vänta. Vill att allt ska hända precis just nu när jag kommer på det och helst igår. Annars kan det va. Typ. 

Det regnar ute.

Så jag borde stänga fönstret som är öppet. Men då kommer Joel vakna för det blir för varmt och börja böka. Tycker dessutom det är lite mysigt att ligga och lyssna på. Idag har jag inte gjort ett skit, alltså verkligen en sån dag när någon frågar en vad man gjort och man svarar "ingenting." "Vadå ingenting, nånting måste du väl ha gjort?"(standard mamma) Men nä. Jag har gjort ingenting. Och det var skönt att göra ingenting. Faktiskt. Joel lagade mat åt oss och sen åkte han och spelade golf på kvällen och jag åkte hem till mamma och kikade på film med min lilla familj. Mysigt. Sedan hem, hämta ut paket som innehöll bland annat jättefina handdukar jag beställde åt oss förra veckan och lite annat. Nu sover babe bredvid i vanlig ordning och jag önskar jag kunde göra detsamma om min jävla mage kunde sluta göra ont nån gång. Magkatarren som aldrig ger sig. Suck. I morgon ska jag uträtta ärenden på stan, sen tror jag att jag ska lägga lite av skatten jag fick tillbaks idag(GOD BLESS) på en överraskning till min älskling!! Puss och kram 00:42

Har så ont i magen. 

Städade hela lägenheten idag. Dammade, dammsög, tvättade, diskade och plockade. Fick en glad man när jag kom hem så jag är nöjd. Belönade mig själv med att köpa en ny parfym efteråt, var rimligt tyckte jag. Borde köpa en ny telefon om jag nu ska köpa något då min 4 sjunger på sista versen. Nästa lön kanske. Nu är det bedtime, puzzz

Murda murda
RSS 2.0