Inatt kommer min älskade hem


The A team

Jag kan inte låta bli att få den här ynklighetskänslan när jag sitter ensam i mörkret och röker min tusende tänkar-cigarett. Känner mig så liten och allmänt dålig som människa. Jag vill gråta, men jag har inget svar på varför. Jag får någon känsla av att jag saknar något, men är inte säker på vad. Det är någon jag borde prata med, men jag vet inte vem. Det är en låt som sjunger i mitt huvud, men den är fel. Ge mig en flaska vin och någon som vill lyssna på mig i timmar utan att avbryta. Helst nu.


Student 2012

Igår var den bästa dagen i hela mitt liv. 15 juni 2012. Jag vill leva om den tusen gånger och få göra allt igen. Jag klarade det. Jag tog mig i mål och jag fick fira med mina mest älskade medmänniskor. Jag har ingen röst kvar, ont i bröstet och halsen är död. Jag har blåmärken överallt och min klänning e trasig. Men det gör mig ingenting, inte ett dugg. Jag har haft världens bästa vecka och igår slår allting, någonsin. Helt underbart.


Haha

Du är sån jävla hycklare. Sån jävla rå-hycklare, fyfan vilken vidrig människa du är. Karma kommer fan ta dig en vacker jävla dag.


02:46

Tar tillbaks det jag sa. Otacksamma människor är det värsta jag vet. Lögnare och olojala människor kommer tätt därefter.

RSS 2.0