#heartache

Tappade iphonen rätt ner i golvet. Jag skojar inte när jag säger att det var världens högsta smäll och den landade pladask ner i golvet. Smög mig helt allvarligt fram och började gråta av nervositet när jag tog upp den för att se om det blivit någon spricka. Hade änglavakt.

17:36

Det känns som det mest ovärda av det ovärdaste att gå upp på morgonen, ha en eller två lektioner och sedan åka hem. Every day i princip. Men jag ska inte va bitter, hellre det än långa dagar packat med lektioner. Har haft en lektion idag, åkte sedan till pappas jobb och skulle lämna bilen och blev självklart kvar där med alla mina små fina sötnosar!! Resten av kvällen ska gå till plugg inför provet i morgon, adjö!!!

Ps. Till dig som kommenterade min tatuering anonymt; tur att vi alla är olika då!! Du tatuerar säkert något finare, testa en gullig liten fjäril eller något dylikt. Puss


Smart gjort att kapa håret julia


Jag hatar dig.

Fick glida morfars BMW. Nöjdaste tjejen.


ReunionFick äntligen träffa min fina elsababy i helgen igen. Har längtat galet mycket!!!!

Insomnia


#2"jag är i alla fall värd ett svar"

Nej.

In These Bodies We Will Live, In These Bodies We Will Die.

Igår hade jag en konversation med en fin kille jag tycker väldigt mycket om och är väldigt lik på samma sätt som jag är väldigt olik honom. Det vi pratade om den här gången, utav alla tusen, var en känsla som han beskrev för mig och jag försökte svara så bra som möjligt. Samtidigt kände jag mig osäker på vissa saker jag sa, efter som jag egentligen inte har en aning, jag vet bara exakt vilken känsla han menar och hur jag tog mig ur det, det är det enda jag kan säga helt ärligt. Och det kändes jobbigt, jobbigt att behöva säga till någon man tycker om och vill ska må bra att man inte vet och inte har något svar. "Jag tror liksom att det är här och nu som spelar roll, du kommer ingen vart på att älta det som har varit." Det är i alla fall något jag menar, och måste påminna mig själv om många gånger. Nu är ett exempel.


Burned Bitch.


I Wish That I Could Have This Moment 4 Life


Jag Gav Aldrig Upp Dig När Du Försvann


Sega jävla as


Kul

Den som ringde mig 06.20(!!!!) i morse förtjänar en smäll.


Knockout

Vad är det för ÄCKLIG jävla huvudvärk som har börjat komma till mig och sätta sig bakom ögat på vänstra sidan av mitt ansikte och pipa, skrika, banka, smälla, dunka??? FÖRSVINN. Flimmrar framför ögonen och allt blir svart, snart kommer spyan. Bra.


Nej jag ska inte

Såg den töntigaste jävla statusen någonsin på fb nyss. Blev så jävla arg. Bortskämda snorunge.


Jag är glad att jag har en vän som dig.

Du har så rätt i allting du säger, det låter så realistiskt, sofistikerat och bra på alla möjliga sätt i hela världen. Du är en människa som jag alltid sett upp till, ser upp till och förmodligen alltid kommer att göra. Jag är så mad proud över dig och du ska ha allt det bästa som går att få, för att du förtjänar det. Det finns ingen annan jag vågar berätta allt för och ingen jag litar på och känner mig trygg med som jag gör med dig. Du är en del utav mig och min närmsta vän på ett sätt, men du är också en del utav familjen, precis som vi sa idag. Du har alltid varit en storasyster för mig. Någon som säger till mig när jag gör fel, tröstar mig när jag mår dåligt och alltid, vad det än är, sätter mig i första hand när jag ringer och säger att jag mår dåligt. Det finns ingen som jag kan jämföra till ens i närheten utav dig, du är unik och speciell på alla möjliga sätt. Det finns självklart dåliga dagar för oss båda två då vi kan störa oss på varandra och fräsa, men det är som du skrev till mig. Vi behöver inte höras varenda dag, vi kommer alltid ha något speciellt och veta att även fast vi inte hörs varje dag så finns vi alltid kvar hos varandra. Och det är stort att ha någon som dig. Jag kommer aldrig tveka på att ställa upp för dig eller vara där när du är den som mår dåligt och vill ha hjälp med något. Du är en sån fin, stark och stor människa och jag vill bara ösa tusen textrader över dig i detta inlägg, textrader med massa kärlek. Jag är så glad att du finns där, även fast jag inte alltid gör som du tycker jag ska göra eller lägger energi på det du ser att jag borde lägga ner energi på. Men hade jag inte haft någon som sa åt mig vad jag borde lägga ner energi på hade jag aldrig ens haft den här tankeställaren som jag har just nu. Många saker jag går igenom och klarar av är tack vare dig och jag är så tacksam, så fruktansvärt tacksam. Glöm aldrig det. Det spelar ingen roll om jag ringer en kvart innan utgång och vill att du ska fixa mitt hår, låna mig en klänning, eller om jag ringer och mår skitdåligt och är nära att bryta ihop, vill ha skjuts, ses och luncha eller bara sitta i soffan och prata. Jag vet att du alltid svarar och alltid när du har tid/möjlighet och jag hoppas du vet att det är samma sak ifrån min sida. Aldrig något annat. Du är verkligen bäst.

Kom 2h för tidigt till skolan


För Nu Står Ditt Namn På Allt Jag Gör

Försöker komma ihåg vårat sista telefonsamtal i detalj, tänker igenom dom där 36 minutrarna konstant och läser våran sms-konversation tusen gånger innan jag somnar. Hur mycket jag än letar hittar jag ingenting som skulle tyda på att något är fel eller att jag gett dig anledning att göra såhär. Helt från ingenstans. Oprovocerat. Oförtjänt. Plötsligt. Tystnad. En ignorans utan dess like. Jag bara undrar, har du blivit knäpp på riktigt eller? Vad fan är det du är så rädd för? Om jag nu skulle ha gjort något så hemskt att du har rätt att göra såhär vill jag i alla fall veta vad det skulle vara. "jag ringer dig i morgon Julia" var det sista du sa och jag vill för allt i hela jävla världen inte att det ska vara det sista du någonsin kommer att ha sagt till mig. Vad har jag gjort???? Jag saknar dig, väldigt mycket, men så som du beter dig kommer jag förmodligen inte tycka det är någon idé att du kommer tillbaks, när du väl gör det. Om du menat allt du någonsin sagt så kommer du göra det. Var det värt de?


Ding ding ding

"MVG, tveklöst. Du får tillbaks arbetet på lektionen med lite utförligare kommentarer."

Okej


Sämst

Har nyss skickat in det kanske sämsta arbetet jag någonsin lämnat in. Men whattafakk. Klockan är 23:22 och skiten skulle promt vara inne måndag, jag klarade mig med 38 minuters marginal. Då får det fan vara lite halvdant också.

I Struggle To Find Any Truth In Your Lies


Är du dum i hela jävla huvudet eller


Haha

Ibland gör jag dumma saker. Riktigt dumma saker, som inte går ut över någon annan än mig själv. Det roliga är att jag vet när jag gör det att det är dumt, riktigt jävla dumt. Får det inga konsekvenser bryr jag mig inte, får det konsekvenser ska jag skratta.

Bunny rabbit


Jag älskar dig, allt kommer att bli bra.

Det är jobbigt att se dig gråta, det gör ont i mig att se dina ögon fulla av tårar och din min så allvarlig och ledsen. Sitter tyst bredvid i soffan, vet inte vad jag ska säga. Känner mig som en dålig människa som inte kommer på något på en gång, men det finns så mycket jag vill säga till dig. Och jag vill säga det till dig på ett sätt så det stannar kvar i ditt huvud, så du kommer ihåg det. Jag vill hjälpa dig, som du hjälpt mig så många gånger. Vill få det att låta lika enkelt och sant som allt det du sagt till mig när jag varit den som suttit där. Så jag försöker. Snubblar på vissa ord och tycker jag själv låter helt knäpp, men säger det jag tycker. Vill att du ska veta att jag alltid kommer svara och finnas här, precis här. När du gick flera timmar senare glömde jag att säga det, men jag älskar dig och allt kommer att bli bra.


17:51

Every second chance begins with a first step.


Take a shot for me

Mitt huvud sprängs snart, på Gud. Näsan rinner som aldrig förr och jag hostar konstant. Ligger i sängen med Drake och glassss och har gjort alldeles för länge egentligen. Mörkt ute. Deprimerad.


Jag ska döda dig

Ä.c.k.l.a.d.


All my girls from the 504, you need to drop it right now


Tönt


Saknar dig redan min finaste Elsababy


Sticccck

Så jävla arg att jag inte kan sova heller. Svinförbannad, lack, pisst off och allt annat jag kan komma på. Så arg är jag verkligen. Gnisslar tänder. FAN ta dig. Idiot.


-


#erkänner

Jag har en grej för nyckelben.


HW

Religionsfördjupning, psykologi redovisning, historiauppsatsx2, bokrecension, fotografiläxa, historien om kim, eu frågor, filosofi kapitel 4, samhällskunskapsprov, religionsprov, psykologiprov, historiaprov.

So Close No Matter How Far


Plötsligt händer det

John fuckin blund har kommit till mig och jag tänker hoppa på de här tåget för de kommer fan inte fler såna till mig på en natt!! SOV gott


YOLO


That's why

Fuck that new girl that you like so bad, she's not crazy like me, I bet you like that. Fuck that new girl that's been in your bed, and when you're in her, I know I'm in your head.


Ann Heberlein

"Att den själsliga smärtan och det psykiska lidandet är svårare att se – oftast är osynligt för blotta ögat – än den fysiska är sannolikt en orsak till att psykisk smärta betraktas som mindre allvarlig än fysisk smärta."

http://open.spotify.com/track/5Sh5RqOkQ7dsjVx998BtS7

Äckligt.

F.Y.I

Finallyyy! Mänsklig igen. Blev pinky glitter den här gången. Tjejigt.


Boom.


Don't bother

JAAAAAAAAAA HAN ÄR MED MIG!!!!!!! Hela fuckin tiden. Vet att du kommer läsa det här och vill bara ge dig svar så du slipper undra och fråga alla hela tiden. Nu vet du.

Y.U. MAD

Regression är en försvarsmekanism. Och anfall är det bästa försvaret brukar det sägas. Därför är det ROLIGT att en människa som är allt annat än frisk själv sitter och slänger ur sig saker som hade kunnat vara en beskrivning av sig själv till människor som inte vill svara på alla fjäskiga sms och meddelanden man får, efter som de bara är bs. Då blir man förbannad och går till attack istället. Fortsätt. Slå dig trött. Karma will get you. Bitch.

Hey I Heard You Were A Wild One


FITTA

Är så stört jävla trött på det här nu. VARFÖR kan jag inte få sova??? Jag vill sova, jag vill va trött, vill ha något som kallas dygnsrytm och vill komma upp till skolan. UTAN massa piller. Somnade halvsju i morse, skulle upp sju. Fuck off sa jag till väckarklockan och stängde av. Hade aldrig vaknat nu om inte min Tobias ringt och väckt mig. Nu kommer jag aldrig kunna somna ikväll. Så jävla less, går sönder av att hålla på såhär VARENDA JÄVLA DAG.


FML

Har fått en vagel i ögat. Det gör ont. Kan inte blinka.

That's Why U Mad


Sod off

Ligga på köksgolvet, gråta och dricka rödvin klockan fyra på morgonen funkar ju också. Jävla idiot.


-


!!!!!!!!

BRA Sverige! Grattis!!!!!
Glädjerus


Lätt att sova när hon gnisslar tänder värre än nånsin...


RSS 2.0