31/7

Igår fyllde jag 18 år!!!!!! Hade en underbar dag, tack till alla fina människor som gjorde dagen bra. Fick jättefina presenter(bla en onepiece och escada parfymen av mina grabbar), åt god mat på church street med mina närmsta, fick stolt visa mitt leg, köpte cigaretter själv, gick i 15cm höga klackar, var på förfest hos didrik med bra människor, drog 18 shots på rad, fick tusen grattiskramar, blev bjuden på alkohol på krogen och tog sällskap hem med världens finaste människa. Bra dag och ännu bättre kväll/natt.

Who's That Chick?


Ha-Ha


00:33

Sovit länge, varit och ätit med min bättre halva + hennes familj, kollat på Water for elephants med fint sällskap och ska sova tidigt. Nöjd. En grej jag borde göra mer är att plugga dock. I morgon blir det grilla med min Lina och kanske lite vin, onsdag är oklart än så länge förutom PW med didrik + att pappa kommer hem och har förhoppningvis lite gifts med sig, i helgen blir det nog festande och sedan kommer familia hem. Nästa lördag fyller jag 18 och jag och didrik har redan börjat planeraa, kommer bli så bra!!! Är ganska lycklig nu faktiskt.

Hinner inteee....

Hinner inte med dagarna som går för fem öre. Försöker att komma upp tidigt nu när jag bor ensam så jag får något gjort men det är fan inte lätt. Har varit på church street med lina, pappa osv ikväll i alla fall. Mysigt. Även varit i valbo och skaffat nya skor åt min älskade inneboende eftersom att någon snodde hennes i onsdags när vi drog en spontanfylla, det var kul. Har lust att lägga mig och sova nu egentligen men måste plugga och det finns en film jag vill se innan jag somnar så vi hööörs!!


Undan För Pundarn


02:51

Jag ska lägga upp bilder ifrån Kreta, har bara inte haft tid än.

Kom hem ifrån Stockholm för några timmar sen, körde hela vägen hem, kung. Har handlat galet mycket kläder och ändå lyckats spara några hundralappar och inte bränt allting, duktig jula. Blev riktigt avundsjuk på en sjukt snygg levis jacka som syrran köpte på vingåkers, riktigt fin! Jag köpte en långklänning också förresten, haha, sjukaste jag gjort. Har haft en nice helg och hoppas att nästa blir ännu bättre! Nu packa upp väskan och sedan slänga mig i sängen!! Miss u.

Raise Your Weapon


18:29

Ja men det var ju roligt att man skulle gå och bli sjuk nuuuu..... Fan då. Ingen röst, ont i halsen och hosta. Snart kommer väl febern också. Ska klara av en körlektion till i morgon och sedan sätta mig på bussen till stockholm. Ska shoppa galet med lillasyster, mysa massor med pappa och boka fuckin tatueringstid!!!!!!! Det kommer bli fett.


17:46

Hur faan kan jag ha gått NER i vikt under p&l? Tyckte jag var svintjock när jag kom hem ifrån Kreta och nu när jag kommit hem ifrån borlänge är jag smalare än när jag är i mitt "normala" skick? Hur fan går det ihop? Jag har levt på alkohol, ravioli, kebab, donken och köttbullar typ. Har inte direkt käkat bra eller nyttigt överhuvudtaget. Det syns verkligen när jag kollar i spegeln också, helt sickt. Ska tälta oftare.

02:45

Har haft två helt underbara veckor!! Först i Kreta, sedan i Borlänge på Peace & Love!!! Helt galet var det, bästa veckorna på grymt länge! Kom hem måndag klockan ett ungefär, slutade dricka vid sju på morgonen typ haha. Däckade direkt när jag kommit hem och hade körlektion idag klockan nio, har nog aldrig gått så dåligt. Påminn mig om att aldrig boka in det igen en dag efter festande. Har ingen röst kvar, ont som fan i halsen och fortfarande seg, men fan så värt! Tröttnade skapligt mycket på vissa människor där borta och hade gärna varit utan dom resten av veckan men life is life och jag hade ju min älskade Lina med mig så de va kung ändå! Deadmau5 var det sjukaste jag någonsin varit med om på mina snart 18 år. GALET. Nu tänker jag lägga mig och sova sjukt länge. Puss

Peace & Love 2011

RSS 2.0