It's 5 o' clock in the morning, conversation got boring


För Det Är Du


Devil On My Shoulder, The Lord Is My Witness


Soetaste


Cyaaaa i morn hjärtis

Kiddo


Bumblebee


When she was just a girl, she aspected the world


Tåg i 6h knullade sönder min hjärnaaaaaaaa


Senaste, Drunkalized, Homegirl, Whatever

Älskar dig mest!!!Aj
Paradise

Hemma ifrån Åre. Var jobbigt att sätta sig på tåget igår. Inte bara för den fruktansvärda bakfyllan som jag kämpade med, utan också för att åka ifrån jessica, åka hem till plugget som väntade, åka ifrån det roliga där jag inte behövde bry mig utan bara få göra det jag ville och ha roligt med min homegirl. Will be back soon och jessica kommer hem på tisdag, i morgon alltså. Hade roligaste helgen på länge och blåmärkena på min kropp är på allvar inte att leka med. Mamma frågade om jag blivlit misshandlad. Mitt svar blev ungefär "ööööh... jag vet inte". Minns inte, och det är så det ska vara.

I will never give up, on somethin' that's so strong

När vi var små bråkade vi i skolan, slogs, skrek och sedan hängde vi tillsammans på skolgården bara några minuter senare och allt var bra. Valde varandra till våra lag när vi lirade fotboll. Enda tjejen som lirade med grabbarna istället för att hoppa hopprep. Vi vägrade erkänna att vi tyckte om varandra innerst inne, det hade ju varit löjligt. Idag, ungefär 10 år senare ligger vi och slåss i din säng istället, tar dagliga rundan till coop, erkänner för oss själva hur mycket vi älskar varandra och det blir ett och annat fyllehångel ibland. Jag har varit med dig från början, du har varit med mig ifrån början. Och aldrig någonsin har jag sett en människa växa så mycket. Du har blivit så stor som person, och i dig själv. Varje gång jag ser dig blir jag stolt över vad du har blivit och att beskriva hur mycket du betyder för mig vore omöjligt. Du är den där vännen alla borde ha. Jag vet att dom sidorna jag har fått sett hos dig inte är något som alla tror att du har eftersom din och min relation är så mycket annorlunda än den du har med alla andra, men jag ser dom, och jag ser dig. Det finns många gånger jag aldrig hade klarat mig utan dig. När jag gör det där samtalet till dig fyra på morgonen, gråter och ber dig att träffa mig. Du svarar "jag kommer", klär på dig och tar dig till mig, vart jag än befinner mig. Du håller om mig, säger ingenting och låter mig gråta tills jag inte orkar gråta mer och bara faller ihop i dina armar. Tack för allt du gör för mig, tack för att du får mig att orka när jag egentligen inte gör det. Tack för att du alltid finns där oavsett vad det gäller. Tack för att du talar om för mig att jag är vacker och älskvärd. Jag skulle dö för dig. Du tar fram det bättre hos mig och kan mig utantill.


01:50

Jag har ont i huvudet. Svullna ögon. Tung kropp. Precis som igår. Samma känsla ligger kvar i magen och det blev ingen skillnad av idag. Det går inte. Jag kan inte förlåta. Än mindre glömma. Just nu vill jag bara härifrån. Jag vill skrika. Jag vill springa fort, fort. Jag vill dricka 30 shots på rad, vill tatuera hela min kropp, vill hoppa av skolan och bränna varenda jävla bok därifrån, vill ha sex med en helt okänd människa, vill ta för många sömntabletter och leva på ruset, vill slänga mig i iskallt vatten, vill slå någon så hårt att den knäcker minst ett ben i ansiktet, vill röka alldeles för många cigaretter på rad, vill operera mig, vill lyssna, vill inte lyssna, vill knarka, vill dansa, vill spränga mina trumhinnor, vill bli älskad, vill bli hatad, vill sätta mig i bilen och köra alldeles för fort, vill bryta något i min kropp, vill ge allt jag äger till dom som inte har något, vill sova, vill vara vaken.

Det kommer gå så jävla hårt utför nu. And I blame you.

Dumma jävel

Vad är skillnaden på att såra någon och att såra någon?

Dö.

Vidriga, smutsiga människor. Hur står man ut med att leva med sig själv när man vet vad man gör emot en annan människa? Bra jobbat, ni har förstört allt som någonsin har betytt något. Den enda personen som fått mig att tro att jag är bra och duger, på riktigt. Att du ens satt här för typ tio minuter sen. I mitt hem. Mitt rum. Min säng. Mår fan dåligt utav det. Du är den svagaste människan jag vet och jag är så förbannat jävla besviken på dig. Jag kommer aldrig i hela mitt liv förlåta dig och så fort jag träffar en människa som visar minsta lilla likhet till ditt beteende ska jag be honom dra åt helvete och sänka den jäveln. Vill spotta dig i ansiktet, slita sönder ditt äckliga jävla ansikte och klösa ögonen ur dig. Och dig... Jag är fel person att döma och gillar inte att göra sån skit, men hur skulle jag inte kunna det jag känner om dig efter det här? Låt mig bara vara, ta aldrig mer kontakt med mig, titta aldrig på mig, nämn aldrig mitt namn. Vill aldrig mer se dig. Har nog aldrig känt mig såhär tom och hjälplös någon gång i hela mitt liv. Jag vill bara att allt som har med dig att göra ska försvinna och bara lämna mig ifred. Vill inte tänka på dig, vill inte erkänna att du har tagit sönder mig så mycket som du har gjort. Ljug mig aldrig rätt upp i ansiktet. Nästa gång tänker jag inte låta bli att ge dig den där käftsmällen som hängt i luften hela kvällen. Din jävla hora.

Fuck you, you hoe, I don't want you back


Stay true.

Precis när man tror att det inte kan bli värre, så blir det det. När man tror att man är längst jävla ner på botten och inte kommer ta sig upp igen, så visar det sig att det finns något litet hål man kan sjunka ner ännu mer i. Och det är precis vad jag gör nu. Sjunker. Ännu mer. Längre ner. Längre bort. Tappar bort mig själv. Är förvirrad och ledsen. Mår sämre än vad jag kan minnas att jag gjort på länge. Jag som alltid vet vart jag har mig själv, vad jag står för, vad jag vill och hur jag ska agera. När jag inte vet någon utav dom sakerna längre, då är jag helt lost, totalt borta och försöker desperat hänga fast i dom saker jag vet att jag hade gjort om jag hade varit mig själv. Men nu vet jag inte. Jag hatar dig. Hatar henne. Hatar alla. Vill inte ha tröst, hjälp eller omtanke av någon, vill bara vara ifred och få glömma allting. Jag vet att jag brukar tjata på dig om att du alltid ser dig själv som offret i det hela, men den här gången är det faktiskt jag som är offer. Och jag tänker låta det vara så. Tänker inte kämpa emot. Orkar inte skrika mer, käfta emot med hårda ord, tala om för dig vad jag tycker eller gråta. För jag känner mig som ett jävla offer. Det är verkligen känslan jag har när jag sitter och gråter så jag skakar med fix you i lurarna. Känner mig lurad, kränkt, sårad, spottad, sparkad, slagen på. Känner mig inte värd ett skit och jag försöker hela tiden komma på vart i det hela jag gjorde fel, nu på slutet. Jag vet att jag gjorde så jävla mycket fel och har låtit dig vänta alldeles för länge på något som enligt mig inte är värt att vänta på. Jag vet att jag har gjort illa dig. Men om det här var din hämnd så vill jag bara veta, var det värt det? Var det allting som jag inte är? Jag är slut. Kroppen är blytung, ögonen svider och halsen är sönderskriken. Jag vill inte vara med om det här. Det enda jag bad dig om från första början var att aldrig göra illa mig. Och du lovade mig, att du aldrig, aldrig skulle göra det. Att du skulle älska mig, göra allt för att jag skulle må bra för jag är den personen som förtjänar det mest i världen. Men what you give is what you get, så på något sätt kanske det är det här jag förtjänar ändå. Jag har aldrig ljugit när jag sagt att jag älskar dig.

En eloge till dig för du lyckats knäcka bruden som trodde hon var osårbar.

När jag älskar någon, bryr mig om någon, berättar hemlisar för någon, litar på någon, då gör jag det helhjärtat. Jag går in för det med hela mig och brukar inte vara den som ger upp trots att det känns hopplöst ibland. Men att känna sig lurad och bli sviken av någon man hade kunnat kapa högra handen för, det är inte bra för mig. Inte bra för någon såklart, men speciellt inte för mig med tanke på mitt handikapp att lita på och våga släppa in folk. Jag går sönder. Jag tar smällen hårdare än vad någon annan i hela världen skulle ha gjort och den här gången var det av någon som jag var helt bombsäker på aldrig skulle såra mig eller hålla något bakom min rygg och inte kunna vara ärlig emot mig. Du säger hela tiden att du förtjänar ärliga svar utav mig, men jag förtjänar tydligen ingenting som är i närheten av sanning ens? Man vill aldrig få reda på något utav någon annan, och speciellt inte få det upptryckt i ansiktet när man har riktigt roligt för första gången på länge, dessutom med några promille i kroppen. Så.jävla.dum.i.huvudet.julia. Jag kopplar inte ens direkt, fattar inte alls. Varför? Vad är det jag gör hela tiden som är så mycket sämre än när du droppar samma bomber och likadan skit som jag gör? Vad är skillnaden? Jag vet att jag har varit svår och inte gett så mycket som jag har velat ge, men det är ju precis det här som är anledningen till det. Jag visste att du var en i den där fuckin jävla mängden och att det här skulle hända en vacker dag. Jag visste det ju för fan hela tiden. Så prata aldrig med mig om att lura sig själv och säg aldrig, ALDRIG att jag inte lagt ner energi på detta. Du är likadan som mig egentligen, skillnaden är att varenda gång jag fuckat up eller gjort bort mig har jag berättat det för dig och stått för det, och inte förväntat mig att jag ska få en till chans. Det som äter upp mig är att jag tror inte ens att du ångrar det här, tror inte att du tycker att du har gjort fel och jag tror INTE att du förstår att det här gör ont i mig. What the fkkkkkk. Det äcklar mig att ens tänka på att jag har behandlat mig själv som skit för jag haft dåligt samvete för vad jag gjort emot dig, samtidigt som du gjort exakt samma sak själv och inte ens haft en tanke på att berätta för mig. Du tänkte inte ens vara den som berättade för mig, tänkte inte ens att jag skulle få veta något överhuvudtaget. Jag får ont i magen, bilder jag inte vill ha i huvudet, tankar jag inte vill kännas vid, mår illa och bara tanken på att ha dina händer på min kropp igen eller ge dig ett leende får mig att rysa. Jag hatar så fruktansvärt mycket. Kan inte ens sätta ord på hur fruktansvärt jävla illa du har gjort mig eller vilken känsla jag får när jag ser dig i ögonen nu. det ironiska är att det blev just du som skulle bli den att bekräfta det här. Och att du ens gör det emot dig själv? Jag förstår inte varför du förstör dig själv. Förstår inte vad det är för spel du spelar och varför du inte kan se när du har gjort fel? Jag är inte bättre själv, men jag är medveten om det och har aldrig påstått något annat. Jag vet om mina brister, vet att dom är många och att det varit svårt för dig att hantera dom. Men hade jag vetat det här från första början hade jag aldrig låtit det gå så långt. Jag ångrar att jag träffade dig från första början. Det här kommer sitta i och skava i mig så jävla länge, det vet jag om. Men är inte redo alls för det, och det var det här jag inte ville skulle hända. Men som sagt, en eloge till dig, för det du lyckats med är jävligt svårt. Hoppas det var värt det.


Possibility

Haft en lektion, sovit 10h inatt, fått ett sms som gjorde mig glad, bokat tid för naglarna, plattat hela mitt hår och insett att jag måste klippa mig, varit på en promenad och i morgon är det fredag, vilket equals vinkväll med pizza och massa mys hos min lilla åreunge som har kommit hem, tillsammans med respektive föräldrar och syskon. Våran stora familj helt enkelt. Mys.

RSS 2.0