Lever för en stund igen.

Har bra planer för den här helgen. Då mår jag bra en liten stund. Slutar tänka och får känna mig lugn. I morgon är jag ledig och ska fixa mina naglar och senare bjuda min mamma på middag. Lördag ska jag vara barnvakt åt världens bästa tjej som ska övernatta här. Har lovat mellomys med massa godis. På söndag har jag och kiddo planer. Det kommer bli bra. Har hjälpt henne med läxan ikväll och ätit jordgubbar. Sen låg vi i hennes säng i säkert en timme och skrattade så vi fick ont i magen åt alla gamla minnen och saker vi kunde komma på och allt som varit dom senaste dagarna var som bortblåst. Jag tycker om dig josefine. Nu ska jag duscha sen sova. Längtar efter min joel.

Ps. Om du läser det här Margit så är du en fin människa!!! Bara så du vet det. Puss och kram


You'll be the rythm and I'll be the beat.


Dygnsrytmen?

Gråter snart. Jag vill sova. Jag är trött och helt slut men det går inte. Somnade vid två inatt, vaknade när joel åkte till jobbet och kunde inte somna om. Hatar när hans plats är tom. Skulle upp nio, somnar självklart äntligen vid halv nio. Snoozade till tio och fick duscha snabbt. Blä. Kommer somna sent inatt. Vet det. Börjar nio. Skjut mig.


Du är för destruktiv för att existera.


Click Clack Bam


PainkillerZzzz

Är helt jävla slut. Har haft den värsta jävla veckan med sömn någonsin. Inte somnat en enda natt före tre. Jobbat hela veckan och idag när jag skulle varit ledig tackade jag ja till ett pass 8-15. La mig vid sju igår och somnade fan redan vid halv nio. Vaknade vid tolv, två och fyra. Sista gången kunde jag inte somna om, så jag låg vaken och halvslumrade tills klockan ringde vid sex och mådde piss. Hemma nu och ska äntligen ha helg, tänkte ta en powernap, är så trött att ögonen svider men då kan jag inte slappna av och somna istället. Det här måste sluta. Skit.


Justja

Köpte svingod juice idag. Apelsin och jordgubb.


Sträcker ut mina händer, tror att det här kan vara början på nåt stort

Har haft en bra helg. Det blev en massa bärs, mina fina brudar och jag fick sluta tänka för ett tag. Har insett nu att det inte är någon mening med att göra det, det sliter bara en mer itu. Vi tillbringade i alla fall fredagskvällen på stan med biljard och ännu mer öl. Jag och lisa vann. Kul. Fick hämtning av joel och vi åkte hem till mig och sov. Min joel. Lördagen födelsedagsmiddag för goran, väldigt trevligt. Söndag häng med bejb. Igår var vi i Valbo en sväng och i morgon är det jobb igen. SkoentzzZ. Hejjjj


RSS 2.0