Kan.inte.sova

Ne. Det kan jag inte. Varje gång jag ska jobba kväll ställer min hjärna typ om sig automatiskt och jag kan verkligen inte somna bara för att jag vet att jag får sovmorgon ändå. Babe ligger bredvid och snarkar och det gör mig ännu mer stressad. Vill också. Känner mig speedad efter dagen, trots att den varit som vanligt. Jobb, hem till mamma och ta emot en leverans med mina skor,  hem och äta, beställa kläder(ångest) och sedan tv i sängen innan joel somnade på mitt bröst. Min fina. Som sagt kvällsjobb i morgon och känner jag mig själv rätt är de raka vägen i säng efteråt. Troett. Ska krypa nära nära nu och försöka varva ner. Poss och kram


Älskade❤


Tisdag.

Har inte gått bra att jobba idag. Har inte hängt med alls. Ont i halsen, örat, snorig och varm. Gick direkt hem, duschade av mig kallsvettningarna och la mig i sängen och sov tills Joel kom hem. Nu är han och kollar på hockey och jag har hängt tvätt och diskat undan efter middagen han gjorde åt oss innan han åkte. Finaste babe. Mamma var förbi med massa frukt, halstabletter, nässpray och choklad. Ska vänta in Joel och sedan ta en tidig kväll så jag orkar jobb+möte i morgon. Nu glass och CL! 

Helvetesrus

Nu är jag så JÄVLA trött på folk som skiter i att höra av sig, planer som inte blir av, min fittlur som inte funkar, tråkiga helger och alla människor överhuvudtaget. Pissskit. 

Stay
Tack jula


RSS 2.0