27/1

Måndag. Jobb. Löning. Morfars födelsedag. En snabb summering. 

Jag är trött på snön, jag är trött på kylan och jag är trött på mörkret. Jag behöver sommaren och värmen. Vill tömma sparkontot och ta med mig Joel någonstans nu nu nu på en gång. Vill ligga på en varm strand med en kall öl och pussa på min älskling hela dagarna. Annars har jag skaffat en ny tatuering, börjat planera nästa och beställt en jacka. Det händer inte mycket mer. Jobb jobb jobb. Ska mysa ner mig med finaste nu och sedan förmiddagsjobb i morgon. Puss och kram

Jag saknar dig fast jag aldrig fick hålla dig.

<3

Allvar

Vem fan har fest nu???? Stäng.av.jag.försöker.sova.

12:38

Trött!!!! Har legat och halvsovit från halv elva tills nu. Så jävla skönt och så jävla välbehövligt. Dels för att jag är helt slut min kropp och all trötthet börjar komma nu och dels för att det bara är en tidsfråga innan jag blir sjuk. Joel är dålig och jag känner mig hängig jag med. Det måste vara därför jag är såhär slut hela tiden. Igår väntade jag på att Joel skulle komma hem från jobbet och försökte sysselsätta mig hela tiden för jag kände hur verkligen varenda muskel och del i min kropp var helt slut och ville sova. Sedan satte vi upp våran nya klocka och sen skulle han duscha innan vi köpte mat. Jag la mig på soffan och väntade och de tog väl ungefär 30 sekunder innan jag sov stenhårt. När Joel sedan väckte mig kände jag mig helt skakis och yr och mådde illa. Det är lite obehagligt, jag känner mig så slut men jag vet inte vad det är som gör det. Nu måste jag kliva upp annars kommer jag somna om. Adjö. 

00.55

Är väldigt sömnlös, som vanligt. Och ska jobba i morgon, som vanligt. På något sätt känns det som dagarna gått ovanligt sakta trots jul, nyår och allt där emellan. Jag har jobbat som vanligt medans i princip alla runt omkring mig haft senaste. Typ. Har varit lagomt jobbigt att kliva upp på morgnarna när Joel legat kvar och sovit i våran varma säng. Men cash is king. Jag har en tatueringstid den 17e och planerar redan den efter det och en resa till Holland till min älskade vän Luit, så det passar bra med storhelgsob. Annars är det inte mycket som händer. Vi fixar i lägenheten, myser, myser och myser. Ikväll har mamma och syster kollat på hockeyn med mig hemma hos oss och Joel är fortfarande kvar hos sin vän. Ne, precis nu låste han upp dörren. Läskigt. Nu ska jag pussas och kramas och sen försöka sova för femtioelfte gången. Adjö. 

RSS 2.0