Jagskadödadig.

Fyfan va I.R.R.I.T.E.R.A.N.D.E när man laddat ner en film man sett fram emot att lägga sig skönt i sängen och somna till, så ligger texten ungefär 20 sek före pratet. Fitta.

<3
Det blir bättre.

Det är så mycket som händer i mig, för mig, hos mig, runtom mig just nu. Men egentligen är det ingenting alls. Det är så svårt att förklara och jag kommer nog aldrig kunna göra det, hur mycket jag än försöker. Som Lina säger så är det en "julia-grej", vilket betyder att det är bara jag som förstår det, och bara jag som behöver förstå det egentligen. Det mesta känns bra just nu. Det är lite rastlöst och oroligt, men överlag känns det väldigt bra nu. Trots att jag ligger hemma med den snorigaste näsan och mest förstörda halsen någonsin. 
Det är en känsla jag inte är säker på om jag känner igen lr inte. Än. Men jag vill veta och jag kommer nog få göra det snart. Det är inte bråttom. Det får aldrig vara bråttom. Men det får bli bättre, och det blir det. Hela tiden.
 
 
 
Jävligt ont gjorde de


Miljoners miljoner.

Inatt har det varit mer oroligt än på länge hemma hos mig/i mig. Jag kunde absolut inte somna och när jag väl somnade runt fyra i morse så drömde jag. Om luit. Och att drömma om honom för mig när jag inte fått läka helt än är värre än den värsta mardrömmen någonsin. Halvvaknade tusen gånger och hörde röster i morse när folk började röra sig mot jobbet men visste aldrig om jag var vaken lr inte. Halv elva vaknade jag av att jag skrek och grät. Var genomdränkt av svett och skakade i hela kroppen. Det tog ett tag att fatta att jag var vaken nu eftersom jag var säker på att det jag drömt hade hänt riktigt. Jag slog på mina högtalare för att lyssna på musik, shuffle, fel låt kom på och jag slet ut den och satte mig på sängkanten. Så tom som jag kände mig just då, exakt då, den känslan är vidrig. Egentligen är den ingenting men för mig är den allting. Sen bara brast det.
Nu, några timmar senare har jag slutat gråta och är istället extremt nervös, orolig och hyper. Förgiftar mina lungor hänsynslöst mycket med blåa l&m och samma låt går på repeat för hundrafemtioelfte gången i mina öron. Idag är en sån dag bara.

Jag har nog aldrig längtat efter någon så det gjort ont i vartenda ben i kroppen förut. Jag älskar dig miljoners miljoner varv runt jorden.

Och sen tillbaka.


Cash Money King

Tycker jag har varit extremt duktig att hushålla med mina pengar och min lön för augusti månad. Snart kommer det en ny för september. Men så idag hade jag tråkigt, klickar runt på en och annan hemsida och klick.klick.klick. 1000 spänn mindre på kontot. 

RSS 2.0