Puking pumpkin


Hjärtat

Satte på mig en grå hoodie, svart dunväst och slängde upp håret i en slarvig toffs. Tittade mig i spegeln och insåg att om vi inte är undermedvetna tvillingar så är vi fan soulmates!!!! Jag älskar dig. Enda skillnaden är att du knyter dina converse hårdare, puss


I Luv U BabeMormor&Morfar

Två utav dom absolut viktigaste personerna i mitt liv är m&m. Dom är mina stöttepelare och famnarna jag vet alltid står öppna för mig. Dom dömer mig inte, trots att jag gör dumma saker. Dom avvisar mig inte när jag har gjort fel och dom älskar mig aldrig mindre. Precis som jag känner för dom. Dragarbacken är ett ställe att fly till när jag inte får någon luft här hemma, när jag vill vara ifred, sitta med morfar i köket och dricka te medans han läser tidningen eller diskutera något som(oftast) rör politik eller känslor med mormor. Det är många gånger det slår mig att när ni inte finns längre kommer livet bli så mycket svårare. Jag vill inte tänka på det, bara tanken gör mig gråtfärdig. Jag vill att ni ska finnas föralltid hos mig. Min morfar visar inte lika mycket känslor som min mormor gör, men han och jag är ganska lika. Jag kan ofta veta vad han tänker eller vad han kommer att säga utan någon större ansträngning. Han ställer alltid upp för mig och är nog den enda personen i världen som inte tjatar så förbannat på mig jämt. Han har humor och ett jäkla temperament, precis som jag, för att vara över 70 och har varit i massa olika länder! Världens bästa moffis.
Min mormor är helt crazy egentligen! Hon är också över 70, men ändå gör hon gymnastövningar med mina mindre kusiner, är ute och plockar svamp, reser, klättrar i klätterställningar och ska testa allting. Hon har det största hjärtat i hela världen och sätter alltid alla andra före sig själv. Hon ser på mig när något är fel, vilket jag ibland hatar när jag bara vill vara ifred och inte prata om det. Och hon är alltid mån om att alla hon bryr sig om ska må bra. Oftast leder det till att hon glömmer bort människan som förtjänar det allra bästa, sig själv. Hon hjälper mig med läxor, uppmuntrar mig till att framföra mina åsikter och diskuterar saker i timmar med mig. Hon berömmer mig och berättar att hon tror på mig.

Ni är så fina människor båda två och jag älskar er så mycket, och orri såklart. Jag vet inte vad jag skulle ha gjort utan er i många lägen. Tack för allt ni gör för mig, och tack för att just jag fick bli erat barnbarn. Jag hade aldrig kunnat fått en bättre mormor och morfar.                        Nu är det sängdags, puss


17:31

Folk som gör illa mig, får aldrig aldrig komma nära igen. Jag uppfattas ofta som kall och hård, vilket är mitt försvar. Jag släpper inte in någon jag inte litar på. Folk som ljuger för mig, litar jag aldrig på igen. Folk som sviker mig, får aldrig tillbaks mitt förtroende. Folk som sårat mig en gång får aldrig mer en till chans. Jag har så svårt för att släppa in folk nära inpå och våga lita på någon. Jag har varit med om för många grejer och blivit för sårad av människor som stått alldeles för nära mig för att få göra något sådant emot mig. Vissa kanske skulle kalla det för en skada. Jag kallar det för ett försvar. Människor är idioter, och det är aldrig vad det ser ut att vara. Och när man minst anar det blir man backstabbad, av den man absolut aldrig skulle misstänka. Men what goes around comes around and karma will get you back.

Min älskade lina är den enda som vet allting om det här. Precis som allting annat om mig. Och att lyssna på henne när hon talar om för mig hur det är, hur jag fungerar, hur jag gör utan att jag tänker på det och hur hon beskriver mig.. Det är verkligen som att måla upp en exakt bild av mig själv. Det finns ingen människa på hela jorden som förstår mig bättre utan att jag ens behöver öppna munnen, jag behöver inte ens säga något. Den enda personen i hela världen som inte backar för den jag är och inte dömer mig för det. Jag älskar dig för det lina. För att du förstår mig när jag behöver det, älskar mig när jag behöver det och för att du låter mig vara lite skadad och ha svårt för människor. Du är den som gjort mig till det bättre och sen jag träffade dig har alla bitar av hur en perfekt kompis ska vara fallit på plats. You're everything I've got. Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig. Tack för att du alltid har svar på mina frågor och kan tala om för mig vad jag ska göra och inte göra. Du är världens bästa tjej. Tack.

Karma Is A Bitch, Make Sure She's Beautiful


Stayed Strong Even Though Daddy Wasn't Around

You're keeping me warm, with your heart of gold.


B.A.N.G

Skjut mig. Bra jobbat.


RSS 2.0