Blablablalba

Igår var det fredag och alla hjärtans dag. Jag kom hem ifrån jobbet till en superfin orkidé och godishjärtan, samt världens snyggaste kille i soffan tittandes på hockey. Kinamat med massa tända ljus på kvällen och fantastiskt mycket hångel. Fantastiskt. Jag älskar dig så mycket babe! 
 
Idag var det flyttdagen och det finns inte så mycket att säga om det.. Vet helt ärligt inte vad jag gjorde där. Vi drog ganska fort och åkte till Gävle och kikade på Stadium outleten och käkade på Max. Åkte hem och gosade massa. Jag somnade. Vaknade till av att Joel sa att han måste på toa och det fanns inget toapapper så han skulle gå till Ica och köpa. Jaha tänkte jag och somnade om. Haha. Han har dragit iväg till bara boys för att kolla hockey och förmodligen bli borta längre än vad jag orkar vara vaken. Jag sitter framför datorn och äter kräm med tårar i. Gott. Fanns inte ens mjölk i kylen så det var inte ens värt det. Ska slå på dom två sista avsnitten av Game of thrones och sedan vara mer ledsen och tycka synd om mig själv. Fan jag e inne i nån jävla svacka eller någonting nu, för det är mycket som inte känns rätt, mår fan inte bra. Jobbigt.
 
Förresten har jag namnsdag i morgon. Adjö.

Känner inte för nånting mer än allting.


Saknar motivation, saknar inspiration, saknar spänning, saknar glädje, saknar disciplin, saknar värme, saknar tillfredsställelse. Ger hela världen fingret idag. 

It's better to burn out, then to fade away

Har inte så skitmycket intressant att berätta, som vanligt varje gång jag klickar in här och ska skriva något. Har tagit igen sömn efter nattjobb igår och idag och vaknade i morse av att det var tvärstopp i min ena näsborre, sjukt irriterande. Petade lite på Joel och fick ett mumlande, sömnigt "godmorgon babe" och armar runt min kropp och en näsa snufsandes i min nacke. Fick gåshud och låg och halvsov ett tag till. Vi blev kvar i sängen ett bra tag och ägnade åt oss bara massa mys och pratande. Herregud, han är så fin! 
Jag hoppade sedan in i duschen och han började göra frukost åt oss. Efter det började jag kolla på Game of thrones i soffan och låg kvar där ända tills strax efter fyra, då vi åkte och handlade och sedan hem till mamma där det gjordes en riktig jävla dundermiddag. Behöver inte ens gå in på hur mycket jag åt. Så sjukt jävla gott. Joel åkte vidare till sin vän och jag blev kvar tills för en liten stund sen. Sen jag flyttade hemifrån uppskattar jag så mycket mer att få komma hem till min finaste mamma och få prata med henne och höra hur hon mår och vad hon har gjort. Vi har kontakt varje dag på luren, men bara att få sitta och prata med henne en stund är så skönt. 
 
Just nu ligger jag i soffan, lyssnar på Neil Young, dricker pepsi(INTE max), ska slå på mer Game of thrones och vänta på att få höra en nyckel i låset. Nyckeln som tillhör den andra personen som bor i den här tvåan på Gävlevägen. Min partner in crime, min älskare, min bästa vän och min bättre hälft. Gudarna vet vad jag hade gjort utan honom. No joke. Feelin blezzzed. POSS OCH KRAM

Jag och mitt miserabla liv.

Ungefär så.
 
Packade ner nästan alla mina grejer jag har kvar hos mamma i flyttkartonger igår, det mesta var kläder och skor, men ändå. Det får vara hur mycket i-landsproblem det vill, men jag tycker det är SKIT_JOBBIGT att jag inte längre kommer ha tillgång till stället där jag bott i 18 år innan jag flyttade ihop med Joel. Jag har det så bra man kan ha det här hos oss, men jag har ändå kunnat åka "hem" om jag har känt för det, och nu kommer jag inte kunna det längre. Var sak har sin tid, som mamma sa igår när jag vägrade komma upp ur flyttkartongen jag hade placerat mig i och allt bara kändes så sjukt hopplöst. Jag vet om det, men det är inte mindre jobbigt för det. Ett annat problem är att jag inte har någon plats för alla mina kläder och skor här hemma hos oss. Vi ska kolla på en lösning har vi sagt sen det blev bestämt att mamma fick huset hon köpte, men ändå har inget hänt. På något sätt lite typiskt Joel och Jula över det. Jag jobbar natt på torsdag så jag är väl förmodligen inte skitsugen att åka in till IKEA på fredag. Men lördag kanske. Eller söndag. Eller?
Jobbar hur som eftermiddag idag, men har varit vaken sen 07:29 för frukostmöte på Hanséns och jag vet att lägger jag mig och vilar nu så kommer jag inte komma upp igen, är äckligt trött. Har ingen lust alls att jobba idag, det bara är en sån dag. Grannen under renoverar så det vibrerar i hela soffan och benen.. Skumt. Adjö.
 
 
 
Justja! Jag sa till Joel igår att eftersom så mycket kläder har blivit kvar hos mamma så har jag faktiskt varit TVUNGEN att köpa nytt.... Han köpte det inte. Han och mamma skrattade åt mig i ungefär en kvart och sedan åkte vi hem. Det var kul. Puss

Balle

Jag skrev ett skitlångt inlägg och sedan försvann det. 

RSS 2.0